onlinepost

VOOR EEN TIENTJE NAAR FC GRONINGEN

Net als voorgaande jaren kunnen leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant
gebruik maken van een speciale actie waarmee
bij een aantal thuiswedstrijden van FC Groningen kaarten aangeschaft kunnen
worden voor € 10,00 per stuk. Deze actieprijs is geldig bij onderstaande wedstrijden:

– FC Groningen – Sparta Rotterdam (zon. 20 oktober 2019, 14.30 uur)
– FC Groningen – FC Utrecht (zon. 8 december 2019, 14.30 uur)
– FC Groningen – Vitesse (zat. 8 februari 2020, 18.30 uur)
– FC Groningen – AZ (zon. 22 maart 2020, 14.30 uur)

Leden kunnen kaarten rechtstreeks bestellen via de unieke verenigingspagina.
De contactpersoon van jouw vereniging is in het bezit van deze link.

PER VERKOCHTE KAART VLOEIT 1 EURO TERUG NAAR DE CLUB!
Voor elke kaart die via de eigen verenigingslink wordt aangeschaft vloeit € 1,00 terug naar de club.
Aan het einde van elk seizoen wordt de balans opgemaakt van het aantal verkochte kaarten.

PILOT SPAREN VOOR EEN SPAARDOEL VAN DE CLUB
Momenteel draait er een pilot waarbij
leden van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant kunnen sparen voor een
spaardoel (keuze uit een aantal vaste producten) van hun eigen club. Dit spaardoel wordt gekozen door de club zelf.

HOE KUN JE SPAREN VOOR JE CLUB?

Je spaart door middel van het (ver)kopen van kaarten voor thuiswedstrijden van FC Groningen.
Elke club heeft een eigen verkooppagina. Per verkochte kaart gaat er € 1,00 naar het spaardoel.
De status van het spaardoel is zichtbaar en live te volgen via een banner, welke ook eenvoudig op
de eigen clubwebsite geplaats kan worden, zodat leden nog makkelijker kunnen zien wanneer het spaardoel is bereikt.

FC Groningen zoekt clubs die willen meewerken aan deze pilot.
Aanmelden kan via https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/spaardoel-selectie.
Voor meer informatie kan gemaild worden naar marketing@fcgroningen.nl.

GRATIS WEDSTRIJDKAART VOOR NIEUWE LEDEN!

gratis de wedstrijd FC Groningen-Sparta Rotterdam te bekijken! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 oktober
aanstaande in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De nieuwe leden dienen zelf een kaartje aan te vragen, dat kan
via een formulier op de website.
Onderstaande promotietekst kan gebruikt worden om de nieuwe leden te informeren over deze actie.

Promotietekst (om door te zetten naar nieuwe leden):

JOUW EERSTE VOETBALERVARINGEN!
Voor het eerst ben je onderdeel van een voetbalteam. Samen met nieuwe vriendjes voetballen tegen een andere club.
Wat is dat leuk! Naast je eerste keer zelf voetballen, moet je eerste bezoek aan een stadion ook bijzonder zijn.
Samen met je vader en/of moeder (of iemand anders die samen met jou een fantastische middag wil beleven)
in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Bekende spelers zien voetballen, daar kun jij nog veel leren!

Gratis kaart
FC Groningen biedt nieuwe leden (pupillen t/m 9 jaar) van amateurverenigingen de mogelijkheid om gratis de
wedstrijd FC Groningen-Sparta Rotterdam in het Hitachi Capital Mobility Stadion te bekijken!
Je kunt een kaart reserveren via:

COLUMN JAN VAN DRIEL – WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER
Ieder weekend worden op de voetbalvelden in Nederland zo’n 33.000 wedstrijden gespeeld.
Die bij de jongste jeugd worden begeleid door spelbegeleiders en de overige wedstrijden worden geleid door scheidsrechters.
en relatief klein gedeelte van deze wedstrijden wordt geleid door de KNVB aangestelde scheidsrechters. Maar we zien nu,
dat het voor de KNVB steeds moeilijker gaat worden om voldoende scheidsrechters te behouden en op te leiden.
>>> LEES DE HELE COLUMN VIA DEZE LINK <<<